Matkollen.se

Njut av underbar renfilé och torkat renkött

Har du ätit en välsmakande renfilé, renkorv eller njutit av torkat renkött uppe på fjället? Saknar du den fantastiska känslan och hur smakerna landar så perfekt till den underbara utsikten. Undrar du lite hur det skulle vara att äta en god renfilé och köpa viltkött.

Det finns många olika alternativ när det kommer till viltkött och att hinna prova dessa vid en vistelse uppe i norra delarna av landet kan vara svårt. Därför finns nu en viltköttsleverantör som kan skicka detta hem till dig och du kan njuta av smakerna hemma och prova att tillaga detta på olika sätt.

Byt ut utematen mot gott hemlagat viltkött

Du kanske har tröttnat på oinspirerad utemat, med hamburgarna som alltid ser bättre ut på bild än vad smakerna sedan ger tillbaka. Då bör du testa att skapa en egen vildsvinsburgare och du kommer på så sätt njuta betydligt mer av din måltid.

Du bör vara förberedd på att det är en helt ny värld som öppnas när du öppnar dörren för fantastiskt viltkött och ljuvliga renfilér istället för den torra fläskfilén på grillens nötta galler. Du kan nu grilla lite olika smakbitar av renfilé och renkött, eller steka din viltsvinsburgare eller renkorv, samtidigt som du tuggar på lite gott och torkat renkött.

Du kan även ha med dig lite torkat renkött som gott protein mellanmål i veckorna, vilket då blir ett bra tuggbart protein som är lättillgängligt. Detta passar väldigt bra för dig som tränar och vill få i dig bra proteiner mellan träningspassen.

Välj på en helt ny meny av renkorv, vildsvinsburgare, renfiler och torkat renkött av högsta kvalitét

Du kommer på så sätt allt oftare kunna välja bort enklare mål och unna dig den härliga smaken och kunna köpa viltkött som finns i många olika varianter och du kan få mycket mer inspiration på exempelvis Swedish Wild som har sin sida swedishwild.se där du kan beställa allt du kan tänka dig med viltkött av högsta kvalitét.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln