Matkollen.se

Tjäna pengar till klassresan

Många idrottsklubbar och skolor brukar anordna resor eller vandringar med sin klass eller förening. Men det kostar mycket pengar, och många klasser gör det inte av denna anledning. En klass eller förening kan tjäna ihop pengar på olika aktiviteter och försäljningar av exempelvis kakor och godis. Använd dem sedan för att resa till Liseberg eller besöka Stockholms berömda museer. Det finns mycket roligt man kan hitta på. Det finns flera olika sätt att tjäna pengar till föreningen och ett sätt är att sälja kakor.

Kakmonstret förser din förening eller klass med en egendesignad kakburk där du kan tjäna upp till 50 kr för varje såld burk. Med hjälp av deras kalkylator kan du enkelt se hur mycket pengar du kan tjäna baserat på antalet deltagare och antalet burkar som säljs av varje deltagare. Det finns flera olika smaker av kakor, som passar alla. Burken har sin egen design och hälsningar och köparen får en mer personlig känsla än vad du köper i den vanliga mataffären.

Att sälja tårtor till föreningen har länge varit ett bra sätt att tjäna pengar till klassen och så får det förbli länge. På kakmonstret.se kan din klass sälja en mängd olika typer av kakor och godis för att betala för sina utflykter eller klassresor. Klassresor är oftast något man sällan glömmer, och det kan lätt bli ett minne man bär med sig hela livet.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln