Matkollen.se

Förvara cyklar på ett enkelt sätt med Svenska Cykelrum! 

Har du många cyklar som behöver förvaras? Letar du efter ett effektivt och prisvärt sätt att förvara dem? Sök inte längre än till cykelställ i två våningar från Svenska Cykelrum! Dessa praktiska ställen ger dubbelt så mycket förvaringsutrymme i en enhet, vilket innebär att du kan parkera fler cyklar utan att ta ytterligare golvyta i anspråk. Dessutom har de fasta skenor och inga rörliga delar, så de är lätta att använda. Låt oss ta en närmare titt på dessa cykelställ med två våningar och se varför de är den perfekta lösningen för dina cykelförvaringsbehov. 

Hållbarhet och tillförlitlighet 

Svenska Cykelrum tvåvåningscykelställ är tillverkade av galvaniserat stål, vilket gör dem otroligt hållbara och pålitliga. Faktum är att dessa ställen är så starka att de till och med kan användas utomhus. Du behöver inte oroa dig för rost eller korrosion eftersom det galvaniserade stålet är motståndskraftigt mot båda. Detta innebär att ditt cykelställ med två våningar kommer att hålla i många år framöver! 

Enkel installation 

De här cykelställen är inte bara otroligt hållbara, de är också otroligt lätta att installera. Varje sektion levereras med tre mellanliggande stöd av valfri bredd, vilket gör att du kan välja c/c-mått och antal cykelplatser i förhållande till bredden på ditt rum eller din yta. Den önskade takhöjden bör vara minst 2,4 m eftersom detta ger mer utrymme när du lyfter upp cyklarna på det övre planet. 

Överkomligt pris 

Det bästa av allt är att Svenska Cykelrum cykelställ i två våningar har en överraskande överkomlig prislapp. Du får alla dessa egenskaper – hållbarhet, tillförlitlighet, enkel installation – utan att behöva bryta banken. Vad kan vara bättre än det? 

Om du har letat efter ett effektivt och prisvärt sätt att förvara dina cyklar, så leta inte längre än till Svenska Cykelrum tvåvånings cykelställ! Dessa praktiska enheter ger dubbelt förvaringsutrymme i en enhet samtidigt som de har fasta skenor och inga rörliga delar – vilket gör dem enkla att använda – och dessutom är de tillverkade av galvaniserat stål så de kan även användas utomhus! Med en överkomlig prislapp och överlägsen hållbarhet är detta definitivt ett alternativ värt att överväga om du behöver extra utrymme för att förvara dina cyklar.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln