Matkollen.se

Därför ska din restaurang ha en vedeldad pizzaugn

Vem älskar inte en riktigt god pizza? De flesta av oss gör det. Men vad är det som gör en pizza riktigt god? En fördel är pizzaugnen där den tillagas. Visste du att pizzaugnar som är vedeldade kan ge dig den mest härliga pizzan du någonsin smakat? I detta blogginlägg kommer vi att diskutera varför varje restaurang borde ha en vedeldad pizzaugn.

 1. Ger en unik smak:
  För det första har en vedeldad pizzaugn en unik smak som inte kan matchas av någon annan form av pizzaugn. Den höga temperaturen på upp till 500 grader celsius ger en mörk, krispig skorpa på pizzan som är ofta uppskattad av pizzarecensenter. Det tar bara två minuter för att en pizza ska tillagas i en vedeldad pizzaugn. Träbiten som används för att värma upp pizzaugnen ger också en unik röksmak.
 2. Snabb tillagningstid:
  Som redan nämnts, tar det bara två minuter att tillaga en pizza i en vedeldad pizzaugn. Detta innebär att restauranger som erbjuder bra snabbmat kan laga och servera pizza till kunderna snabbt. För kunden betyder det att de inte behöver vänta länge på sin beställning. För restaurangen innebär det att de kan ta emot fler kunder och öka sin omsättning.
 3. Enkel att använda:
  Användningen av en vedeldad pizzaugn är inte rocket-science. Efter att träbitarna är tända på elden, är pizzaugnen redo för att baka. Restaurangpersonalen kan sedan låta ugnen värmas upp innan pizzorna placeras inuti för att tillagas i tillräcklig tid. Det är så enkelt.
 4. Attraherar fler kunder:
  En vedeldad pizzaugn är inte bara en funktionell pizzaugn. Den är också en dekoration i sig själv. Med sin rustika look och rök som kommer ut ur skorstenen är det en speciell funktion som utmärker sig från de andra köksapparaterna. Detta kan locka fler kunder som söker en matupplevelse som är annorlunda jämfört med en annan pizzeria i stan.
 5. Lätt att underhålla:
  En vedeldad pizzaugn kräver inte mycket underhåll. Efter varje användning kan personalen rengöras med en trasa och lite vatten. Så länge den används på rätt sätt och underhålls regelbundet, kan den bibehålla sin effektivitet i åratal.

Att ha en vedeldad pizzaugn i din restaurang kan öka kvaliteten på din pizza, reducera kundväntetiden under rusningstider, locka fler kunder och öka restaurantens omsättning. En vedeldad pizzaugn kräver inte heller mycket underhåll, så den är perfekt för hektiska kök. Om du äger en pizzeria eller tänker starta en, varför inte överväga att installera en vedeldad pizzaugn i ditt kök och se hur försäljningen ökar! Och kanske även passa på att slå till på en pizzabänk från Zilox.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln