Matkollen.se

Rengör i köket med kolloidalt silver

Med kolloidalt silver kan man effektivt ta bort olika svamptillväxter, virus eller bakterier i hemmet eller i köket.

Med kolloidalt silver kan man effektivt ta bort olika svamptillväxter, virus eller bakterier i hemmet eller i köket. Det finns därför olika kolloidala produkter, där kolloidalt silver i merpart används som en vattenreningsprodukt. Det finns olika typer av silvervatten och silverlotion, men detta innehåller oftast lägre koncentrationer av kolloidalt silver, men finns även som kolloidalt guld, magnesium, koppar, zink, järn och platina. Just kolloidalt silver, ska inte misstas för ett tillskott till kosten utan bör endast användas till det avsedda och godkända syftet i produktbeskrivningen.

Rengöring i hemmet med effektiva desinfektionsmedel

Det finns många olika typer av produkter som går att använda för att skapa en renare miljö i hushållet och i köket. Det finns sidor som täcker hela området med hälsokost och Slanka pulver för att starta upp en aktivare livsstil. Det finns även mer kolloidala rengöringsprodukter för hemmet och speciella alternativ för hemmets husdjur.

Kolloidalt silver är ett utmärkt sätt att rengöra och rena din miljö. Du förbättrar inte bara luftkvaliteten utan skyddar dig också från skadliga patogener. Kolloidalt silver är inte ett vanligt desinfektionsmedel. Studier har visat att det är effektivt mot ett stort antal patogener, inklusive bakterier, virus och svampar. Det har visat sig vara mer effektivt mot vissa patogener än klorblekmedel.

Detta gör kolloidalt silver till ett utmärkt val för att rengöra och rena din miljö. Det bästa desinfektionsmedlet för rengöring har tidigare varit blekmedel. Det är förvisso ett kraftfullt desinfektionsmedel som dödar de flesta bakterier och virus. Det kan dock vara skadligt för människor och husdjur, så det bör användas med största försiktighet.

Letar du mer specifika tillskott till kosten så kan det vara bra att titta närmre på olika MSM produkter i pulverform, eller Elexir produkterna som alla kan bidra till att skapa bättre träningsförutsättningar på ett naturligt sätt. Genom att använda sig av kroppens normala ämnen för att reglera olika nivåer skapas en renare kost och du får mer koll på vad du äter och dricker jämtemot traditionella tillskott.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln